Наскоро тя се завърна от ваканцията си в Хърватия, която прекара в компанията на приятеля си Крис Бойсън. Бианка Гаскойн нямаше търпение да покаже бронзовия си тен и успя да събере погледите на папараците в Лондон по време на разходката с малкия си брат Регън.

Моделът показа не само перфектния си тен, но и завидна фигура, която поддържа благодарение на новия си любим, който е неин личен фитнес инструктор.

Дъщерята на футболната легенда Пол Гаскойн вдигна градусите облечена в бял блейзър, който подчертаваше пищните й форми и къси бели панталони. Тя добави червени сандали на висок ток и бяла чанта. Бианка пусна косата си и заложи на класическото червено червило за допълнителна доза сексапил.

ВИЖТЕ ОЩЕ ФОТОСИ НА ИЗВАЯНАТА ФУГУРА НА БИАНКА ТУК!

Пищната блондинка наскоро разкри, че се е преместила при гаджето си Крис, който е бивш на Кати Прайс - Джордан, след първата им среща.

Двамата минаха на следващо ниво във връзката си, след като прекараха заедно периода на социална изолация само няколко седмици след като започнаха романса си.

Въпреки, че се срещат само пет месеца, риалити звездите признаха, че определено биха искали да се оженят и да създадат семейство в бъдеще.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

As you were @cedarhollowoxford

A post shared by 𝐁𝐢𝐚𝐧𝐜𝐚 𝐆𝐚𝐬𝐜𝐨𝐢𝐠𝐧𝐞 (@biancagascoigne1) on