Едновременно шеметно красива и много умна - такава е Алисия Верандо, половинката в живота на звездата на Манчестър Сити Бернардо Силва, който определено е щастливец с такава жена до себе си.

Самият португалски халф е сред доста интелигентните футболисти - факт, който доказва с играта си. Така че не е случайно, че неговата приятелка има две дипломи. А това, че родената в Монте Карло красавица е модел е само допълнителен бонус.

Алисия, която е наполовина французойка и наполовина португалка, завършва калифорнийския университет Фулертън с бакалавърска диплома по международен бизнес през 2015.

През 2016 пък добавя и диплома по бизнес администрация и мениджмънт от бизнес училището в София Антиполис във Франция. През същата година тя среща и Силва докато работи като стажант по маркетинг в Монако, където пък Бернардо играе.

Двамата моментално си пасват и започват да излизат. Вдъхновен от любовта, Силва направи феноменален сезон 2016-17, което му донесе и трансферът в Ман Сити. Междувременно, Алисия вече бе проектов мениджър в клуба. Тя обаче предпочете любовта пред работата и замина за Манчестър заедно със своя любим.

Това не ѝ пречи да се изявява като модел, а с постоянните ѝ секси снимки, не е изненада, че в Instagram има над 20 хиляди последователи.