Руби Мей – приятелката на Деле Али, е напуснала дома им, струващ повече от 2 милиона евро, след като 24-годишният модел не е издържал на факта как нейният приятел играе непрестанно играта Fortnite. Информацията достигна до британската преса от близки приятели до двойката.

ГАЛЕРИЯ НА РУБИ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

„Деле и Руби се разделиха. Тяхната връзка така и така беше турболентна и беше въпрос на време да приключи. Руби бе тъжна, защото той не ѝ обръщаше нужното внимание, тя се измори и просто си събра багажа”, коментира приятел на Мей, който поискал да остане анонимен. Той също така отчел, че футболистът на Тотнъм Хотспър прекарвал голяма част от ежедневието си, за да играе на играта Fortnite, което спомогнало за решението на Руби.

Връзката между двамата стартира през 2016-а година, но малко след това двамата се разделиха отново. Мей дефилира с облекла на Долче и Габана и Шанел, които са двата най-големи бранда, които тя рекламира.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.