Всеки, който е гледал Норич през този сезон е наясно, че „канарчетата” не паркираха автобуса с играта си, но те останаха без избор, след като отпразнуваха промоцията във Висшата лига с парадния автобус. За съжаление на тима, воден от Даниел Фарке, возилото се строши, докато обикаляха улиците на източния град. Играчите побързаха да се пошегуват, започвайки да бутат буса, но вместо това от града им осигуриха редовен автбоус от градските линии, с което празненствата продължиха.

Норич Сити си осигури титлата във Чемпиъншип в неделя, като прецениха да отпразнуват титлата с парад из града с декориран жълт бус, на който пишеше „Ние сме обратно в Премиър лийг”.

Телевизионният оператор и фен Джейк Хъмфри откри тържествата на балкона на кметството, където бяха всички играчи, служители и треньори на Норич. Те уважиха събралата се тълпа пред зданието, след което потеглиха със злополучния рейс.

Празненствата продължиха с пълна пара към „Кероу Роуд”, където се срещнаха два отбора с благотворителна кауза пред повече от 20 хиляди зрители. Отборът, воден от Уес Хулахан победи със 7:4 11-орката на Ръсел Мартин.

Иначе Норич Сити завърши пръв с 94 точки след 46 изиграни мача, а втори остана Шефилд Юнайтед, като това са двата тима директно класирали се във Висшата лига. Лийдс – Дарби Каунти и Уест Бромич – Астън Вила ще трябва да произведат един отбор, който да продължи и той в елита на Англия.