Синът на Дейвид и Виктория Бекъм вече си спечели име на момче, което не се задържа дълго с една приятелка. Според последните информации младежът се среща с новия секссимвол на киното Никола Пелц.

Снимки в социалните мрежи показват, че двамата са повече от щастливи заедно. Според източник 20-годишният Бруклин вече дори се е срещнал със семейството на своята дама. Репутацията на младия похотлив син на семейство Бекъм изглежда ни най-малко не притеснява 24-годишната актриса.

Според жълтите издания те се срещат от няколко месеца.

Красавицата е популярна с ролята си в “Трансформърс: Ера на изтребление”. Русокосата красавица успя да впечатли феновете на поредицата, след като наследи удивителните Меган Фокс и Роузи Хънтингтън Уайтли.

Звездата на „Марвел” е родена през 1995 година Ню Йорк, но майка й е с немско потекло. Късметът на чаровницата се усмихва, когато я забелязва М. Найт Шаямалан и тя получава първата си по-голяма роля – в “Последният повелител на въздуха”. Преди време тя се срещаше с Ануар Хадид – брат на топ моделите Джиджи и Бела Хадид.