Съпругата на собственика на Ливърпул Джон Хенри – Линда Пицути, отговори на лекото заяждане на Манчестър Сити след последния ден във Висшата лига за сезон 2023/24. Красивата дама от ложата на клуба благодари, макар и саркастично, че съперникът се е сетил за техния клуб в този момент.

Отборът на Пеп Гуардиола спечели титлата за четвърти пореден път след успеха с 3:1 над Уест Хем. Това предизвика бурни празненства на „Етихад“ след последния съдийски сигнал.

Екипът, който се грижи за социалните мрежи на Манчестър Сити обаче не устоя на изкушението да се подиграе с бившия съперник за титлата Ливърпул. От клуба написаха в Туитър „Това означава четири“, заедно с четири емотикона с трофеи. Именно това изглежда като пряк отговор на клубното мото на червените „Това означава повече“.

Един от играчите на Ливърпул не аплодира Юрген Клоп

Влизайки съобщението с изображение на туита, Пицути публикува в Инстаграм: „Искрени поздравления за Манчестър Сити – шампион на Висшата лига! Толкова много уважение за това огромно постижение. Благодаря, че се сетихте за нас във вашия специален ден.”

Новото прехвърчане на искри идва, след като избухна словесна война чрез медиите между защитника на Ливърпул Трент Алекзандър-Арнолд и звездата на Сити Ерлинг Халанд.

Първият обяви, че спечелването на трофеи означава повече за „червените“. Халанд обаче отговори, като се подигра с факта, че Трент не е изпитвал никога чувството да спечели требъл. След това треньорът на Ливърпул Юрген Клоп се включи в дебата и подкрепи коментарите на своя защитник.

Линда Пицути използва и социалната мрежа, за да благодари на Юрген Клоп, който напусна Ливърпул.