Хари Кейн е сред най-дискутираните имена във футболните среди в последните месеци. Голмайстор на Висшата лига за сезон 2015/16 и 2016/17, топреализаторът на Тотнъм набързо се намърда в полезрението на европейските грандове. А мениджърът на вечния съперник Арсенал – Арсен Венгер неотдавна не скри, че съжалява за една грешка от миналото. В юношеските си години Кейн закратко е част от школата на „топчиите“, но бива освободен, за да може години по-късо да разгърне целия си наличен потенциал при „шпорите“.

Кейн сигурен: Тотнъм има всичко за титлата

Нападателят не спира да очарова и след откриването на новата кампания се изстреля на върха, давайки авторитетна заявака за нов приз за най-много отбелязани голове. Отначалото на сезона в Премирлийг голмайсторът се е разписал осем пъти в девет мача, а отборът му се намира на третото място във временното класиране, нещо за което приносът на английския национал е съществен.

Линекер отново провокира Зидан, намеси и Кейн

Кейн оглавява голмайсторската листа, оставяйки зад себе си Серхио Агуеро (Манчестър Сити) и Ромелу Лукаку (Манчестър Юнайтед), които имат по седем попадения засега.

Перлата на Тотнъм реализира по два пъти срещу Евертън (при победата с 3:0), Уест Хем (при успеха с 3:2), Хъдърсфийлд (при победтата с 4:0) иЛивърпул (при триумфа с 4:1), а ние ви предлагаме да си припомните майсторските му изпълнения в следните видеа:

Голът на Кейн срещу Ливърпул за 1:0: 

Голът на Кейн за 4:1 срещу Ливърпул: 

Голът на Кейн за 1:0 срещу Хъдърсфийлд: 

Голът на Кейн за 3:0 срещу Хъдърсфийлд:

Голът на Кейн за 1:0 срещу Уест Хем:

Голът на Кейн за 2:0 срещу Уест Хем:

Двата гола на Кейн срещу Евертън: