Наставникът на Шефилд Юнайтед, Крис Уайлдър, е убеден, че сезонът трябва да бъде завършен. Футболът в Англия бе прекъснат до 30-и април, а треньорът на "остриетата" вярва, че мачовете до края на сезона могат да се доиграят. 

"Отговорност на играчите е да са готови, когато сезонът се поднови. Вярвам на 100% в тях и знам, че се грижат за себе си. ", заяви Уайлдър.

"Те работиха здраво, за да стигнат дотук и знаят, че трябва да са сплотени, за да излезем от ситуацията. Винаги е ставало въпрос за колектива. Нямаме силни индивидуалисти в отбора, така че трябва да се справим с общия талант на всички. Идеята е всеки да дава от себе си и те го осъзнават."

Шефилд Юнайтед се представя повече от добре през настоящата кампания и с 43 точки се намира на 7-ата позиция в класирането, само на 5 от четвъртия Челси. 

"Не искам да играем оставащите мачове при закрити врата, но ако само така сезонът ще се доиграе - така да бъде. Няма да правим компромиси с това. Трябва да завършим сезона, независимо колко време ще отнеме", заяви Уайлдър. 

"Идеята да замразим класирането и да завърши каквото е в момента не е добра. Приемете го като егоистичен акт от моя страна. Да, няма да е лошо да завършим на позицията, на която сме в момента, но не бих искал. Всеки гледа от своята си камбанария, но това е състезание. Състезание от 38 мача. Няма значение колко точки напред е някой или с колко изостава друг. Това е спорт - винаги може да се случи нещо неочаквано."

"Освен това ние сме си поставили цел да участваме в европейските турнири. Искаме да увеличим точките си и да стигнем до местата, даващи ни това право."