Мениджърът на Манчестър Юнайтед – Оле Гунар Солскяер разкри, че клубът ще се опита да задържи с постоянен договор Одион Игало.

Нигерийският нападател отбеляза 4 гола в 8 мача във всички турнири до момента, откакто пристигна в Англия през януари. Последният, от които дойде при снощната разгромна победа над австрийския Ласк на 1/8-финалите в Лига Европа. „Червените дяволи“ спечелиха категорично с 5:0.

„Одион се справя много добре, откакто пристигна и се наслаждава на играта си. Той ще се подобрява и ще става по-добър, но разполага с качествата, които забелязахме у него и от които имаме нужда, както и ще имаме нужда от тях през следващия сезон, така че нека да видим какво може да направим по въпроса“, сподели норвежецът.

„Той е голмайстор и нападател. Не се притеснява прекалено много за тези глупости с изграждането на играта. Това е шега, разбира се. Знае работата си и каква роля има в отбора и е много добър с гръб към вратата. Страхотно взаимодействащ играч, но може би най-доброто в него е личността му“, продължи Оле.

„Имаше 3 докосвания преди с четвъртото да стреля. Всичките бяха от високо качество, но той трябваше да ги направи, за да си освободи пространство. Ударът от полуволето – страхотен тайминг, никой не би го спасил, така че всеки би бил горд“, завърши изказването си Солскяер.