Уест Хям спечели за първи път два поредни мача във Висшата лига, въпреки че изоставаше срешу Фулъм. Гостите откриха още в 5-ата минута, когато Андреас Перейра овладя топката от Неескенс Кебано и с мощен изстрел по тревата не остави шансове на вратаря Лукаш Фабиански.

Но Перейра бързо се превърна от герой в грешник, тъй като в 29-ата направи фаул срещу Крейг Доусън в наказателното поле, което означаваше дузпа. Перейра трябва да се сърди само на себе си, след като веднъж беше предупреден от съдията да си махне ръцете от противника при изпълнението на корнера. Джаръд Боуен вкара дузпата за 1:1.

Уест Хям обърна развоя на мача 15 минути след началото на второто полувреме, когато Лукас Пакета даде перфектен прехвърлящ пас към Джанлука Скамака и за италианския нападател остана по-лесното – да прати топката във вратата.

Крайното 3:1 оформи Михаил Антонио в добавеното време, след като се отскубна от бранител на Фулъм и след това се възползва от комично неразбирателство на вратаря Бернд Лено и американския защитник Тим Рийм.

Чуковете се придвижиха на 13-о място в класирането след днешната победа, на точка под 9-ия в класирането съперник.