Дълги години кръвният враг на Ливърпул – Манчестър Юнайтед можеше да се хвали със звездна двойка от калибъра на Дейвид Бекъм и неговата съпруга Виктория. Е, Бекс отдавна не носи фланелката на „червените дяволи“, затова какъв по-добър момент за мърсисайдци да изтъкнат своите Бекъм и Пош Спайс, пък били и те от Бразилия.

Това е прозвището, което бразилските медии често употребяват, когато пишат за нападателя Роберто Фирмино и спътницата му в живота – Лариса Перейра. Двамата са истински знаменитости в Южна Америка още от запознанството си през 2013 година. Интересът към семейството се засили още повече след преминаването на 25-годишния на „Анфийлд“ през лятото на 2015 година. Естествено, английската преса също не пропусна да отдаде дължимото внимание на Перейра, която е доста активна в социалните мрежи.

С такава жена вратар на Ливърпул е №2 и вкъщи!

Двамата с Фирмино се срещат за първи път в нощен клуб преди 4 години и искрата помежду им веднага пламва. Година по-късно те вече са женени, а през същата 2014 година им се ражда първата дъщеричка – Валентина. През август 2016 Лариса дари Роберто с още една щерка.

Съпругата на играча го подкрепя неизменно на и извън терена. Често тя посещава мачовете на „Анфийлд“, а фотографите не пропускат повод да насочат обективите си в същата посока.