Хъдърсфийлд успя да оцелее във Висшата лига след равенството 1:1 с Челси. Важното попадение реализира белгийският нападател Лорен Депоатър, а във възторг от това бе неговата половинка - танцьорката Шана Сонк.

Тя пък е причината неутралните фенове на Висшата лига да се радват, че Хъдърсфийлд ще бъде част от елита и през следващия сезон.

Защото това значи по трибуните често да виждаме 25-годишната красавица.

Шана е бивша мис Белгия, а секси селфитата, които публикува по бански или по бикини в Instagram, няма как да не привлекат погледите.

Депоатър и Сонк обичат да посещават заедно екзотични места, а трансферът му в Премиършип през миналото лято бе отпразнуван с ваканция в Ибиза.

Освен че е танцьорка, Шана показва секси формите си в различни фотосесии, които споделя с последователите си. Освен това тя е мениджър на луксозната туристическа агенция Бон Вивант, което ѝ позволява да обикаля света по работа.

Звездното дуо обае живее скромен живот и се радва на любовта си. Семейните задължения също са разпределени: "Лорен обича да готви хубаво. А обикновено аз се грижа за домашната работа."