Жозе Моуриньо бе изловен да прави доста интересни изказвания за своите нападатели в Челси. Френската телевизия Canal + успя да заснеме и да излъчи частен разговор на Специалния с боса на швейцарска компания за часовници, в която специалистът сериозно критикува нападателите на „сините“ от Лондон.

Португалецът споделя, че офанзивните му футболисти не могат да бележат голове и дори се шегува, че не знае каква е истинската възраст на Самуел Ето'о. Освен това Моуриньо казва, че идеалното решение на проблемите му би било да привлече Фалкао, който според него заслужава по-голяма трибуна от Монако.

„Проблемът на Челси е, че нямам голмайстор“, споделя Специалния на френски в своя разговор. „Имам Ето'о, но той е на 32 години, може би на 35, кой знае?“

„Нуждая се от нападател. Фалкао се нуждае от отбор. Играч като него не може да играе пред 3 хиляди души, Монако е отбор за приключване (на кариерата б.р.)“, каза още Моу.

Любопитните разговор е заснет от Canal+ в Швейцария на 17 февруари и се появи на сайта на телевизията. След това видеото бе свалено от сайта.