Слабата игра и натискът от ръководството изглежда все повече изнервят мениджъра на Челси Жозе Моуриньо. Португалецът се замеси в още един скандал, в който е забъркан тийнейджър. 

След като в средата на седмицата избута 14-годишно момче, което правеше клипче с него на улицата, сега Специалния повтори упражнението, като този път "жертвата" му е 16-годишен юноша. 

Въпросният младок, който се казва Сони Бърджис, лично се оплакал в редакцията на вестник "Индипендънт" за отношението към него от страна на именития специалист. Моу така и не отговори нито за предишния, нито за настоящия инцидент.

"Карах си колелото към вкъщи и изведнъж се натъкнах на Моуриньо. Помолих го за автограф и снимка, а в същото време правех клипче. Той ме погледна с омраза, беше агресивен. Това ме нарани. Аз го уважавах, но вече не", сподели тийнейджърът. 

От началото на сезона Моуриньо се замеси в куп скандали извън терена, които издават, че е все по-изнервен. Въпреки уверенията на шефовете, в Англия продължават да твърдят, че скоро португалецът ще бъде уволнен от Челси.