Жозе Моуриньо се съгласи с Тиери Анри, че Арсенал има нужда от още четири нови попълнения, за да заслужи отново определението „непобедимите“. Бившата звезда на „артилеристите“ заяви, че Арсен Венгер трябва да добави четирима класни футболисти, за да може да се противопостави на отбори като Челси във Висшата лига.

„В момента е по-трудно да доминираш, отколкото преди. А и как може да се говори за доминация, когато всички знаят какво ще се случи следващото лято. Арсенал има феноменален състав. Тиери Анри каза, че се нуждаят от четирима класни играчи, но дайте на Арсенал четирима такива играчи и мисля, че отново ще са като „непобедимите“. Манчестър Юнайтед също има феноменален състав, включително най-скъпия футболист в историята на Висшата ига Анхел ди Мария, който дори не играе“, коментира мениджърът на Челси.

„Това показва класата на състава. Манчестър Юнайтед е клуб, където Финансовият фейрплей не прави голяма разлика и те ще инвестират сериозно отново през лятото. Манчестъ Сити пък свърши отлична работа до тук, като спечели две титли в три години и хората казват, че те също ще инвестират сериозно отново. Ливърпул също може пак да се бори за титлата“, продължи Моуриньо по темата.

„Ще бъде още по-трудно за всички през следващата година. Много е тежко за един отбор да доминира. Това не е Германия с Байерн Мюнхен. Нито пък Швейцария с Бадел или Шотландия със Селтик. Много е трудно“, завърши португалският специалист.