Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо настоя, че лондончани не са получавали оферта за вратаря Петър Чех, въпреки спекулациите, че той може да напусне клуба. 32-годишният страж загуби титулярното си място в състава и вече намекна, че може да си тръгне от Челси, ако ситуацията се запази.

Моуриньо обаче настоя, че Чех не е заявявал, че иска да напусне, а Арсен Венгер пък сподели, че Арсенал не се интересува от вратаря.  Португалският треньор каза още, че според него отборът няма да пострада от липсата на Диего Коща за предстоящия мач в сряда.

„Това няма да ни повлияе”, заяви Моуриньо пред репортери. „Вярваме в Лоик Реми и Дидие Дрогба също толкова, колкото и в Диего Коща. Ние сме лидери във Висшата лига, лидери сме в групата си в Шампионската лига и сме на четвъртфинал за Купата. Не сме губили мач от четири месеца, така че отборът трябва да е доволен”, коментира още Жозе Моуриньо.

Тотнъм няма победа над Челси от 20 години, но Моуриньо е нащрек преди срещата.

„Не знаех за това, а и не мисля, че е важно. Чака ни голям мач, лондонско дерби. Само за това мислим. Те са труден отбор. Трябва да очакваме един тежък мач и да сме готови за него”, добави още португалецът.