Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо изобщо не се доверява на две от попълненията, които сам доведе на „Стамфорд Бридж“. Това разкри водещият спортен журналист на вестник „Сън“ Мартин Липтън.

Според него още няколко играчи на лондончани са поставени в подобно положение, но той може да се произнесе с категоричност само за Мохамед Салах и Лоик Реми.

Липтън твърди, че преднината от 5 точки пред втория Манчестър Сити съвсем не успокоява Специалния и той би крайно предубеден към пускането в игра на футболистите, които не се ползват със симпатиите му.

„Доста от резервите не разполагат с доверието на мениджъра. Ето например Салах – той беше доведен миналия януари, но дали има мач през този сезон? Почти не се появява. Колкото до Реми, изглежда Моуриньо не е склонен да го пуска често в игра. Знае се, че Дрогба е приел своя статут, но има липса на доверие към определени футболисти“, заяви Липтън.

22-годишният Салах, който беше привлечен от Базел срещу 11 милиона паунда, има само 3 мача във Висшата лига през този сезон. Лоик Реми пристигна през лятото на 2014 година и има 9 мача за „сините“ в първенството с 2 гола, но само в един от тези случаи е бил титуляр.