Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо не спира да сипе похвали към играчите си напоследък. След като се изказа ласкаво за Еден Азар, сега той го стори и по адрес на резервния си нападател Лоик Реми. 

Французинът започна да играе решаваща роля за лондончани след контузията на Диего Коща и отбеляза изключително важни голове срещу Стоук Сити и Хъл Сити. И това отприщи похвалите по негов адрес от Специалния. 

"Няма как да не уважавам играч, който седмица след седмица оставаше на пейката, но се раздаваше до крайна степен в тренировките, за да е в максимално добра кондиция, когато му се наложи да влезе на терена."

"Той напълно се различава от някои играчи, които когато останат на пейката, се разконцентрират и не могат да помогнат на тима тогава, когато има нужда от тях. Но не и Лоик. Той е страхотен професионалист с неоспорими качества."

"Независимо дали вкарва, или не, той винаги е от полза на Челси. В последните два двубоя се разписа и помогна още повече, защото попаденията му бяха в ключови моменти и в ключови мачове. Това е много важно и за него, и за мен", сподели Моуриньо пред официалния сайт на Челси.