Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо не остана равнодушен към цялата истерия около евентуалния трансфер на нападателя на Тотнъм Гарет Бейл в бившия му клуб Реал Мадрид. Специалния си позволи да се върне назад във времето и да разкрие, че още той е искал уелсеца на „Сантяго Бернабеу“, но тогава привличането му било невъзможно.

„Помолих клуба да закупи Бейл още миналия сезон, но тогава това бе невъзможно“, започна португалецът. „Изглежда ще се случи сега. Не мога да не бъда щастлив за тях, с оглед качествата, които притежава Бейл. Разбира се, самият Бейл не трябва да бъде притискан, за да покаже на какво е способен“.

„Смятам, че Бейл е чудесен играч и формата, в която се намираше моят Реал Мадрид – щеше да пасне отлично на отбора ми. Лесно щеше да запълни празнините и да вкара в играта ни още динамика“, коментира специалистът.

„Не знам какви са идеите на Карло Анчелоти сега, но той е един отличен треньор. Специалист с опит и със сигурност ще успее да вземе максимума от Бейл“, завърши Щастливия.

Припомняме, че Гарет Бейл има контракт с „шпорите“ до 2016-а година, а слуховете сочат, че цената му варира между 105 и 120 милиона евро.