Жозе Моуриньо изрази мнение преди реванша между Челси и Галатасарай, че нападателят на турския гранд и бивша звезда на „сините“ Дидие Дрогба ще се завърне в Челси рано или късно.

Тази вечер Дрогба ще излезе на „Стамфорд Бридж“ за първи път, след като напусна тима през лятото на 2012-а. Котвидоарецът е считан за един от най-големите футболисти в историята на клуба и Моуриньо смята, че той ще се завърне в Челси.

На въпрос, дали би искал Дрогба да се върне в тима му, португалецът отговори: „Това не е въпрос за мен. Това е за Челси (да го решат б.р.). Мисля, че трябва да се случи един ден."

„Кога? Не знам. Като играч, като треньор, като посланик? Следващата година, след 4-5 години, след 10 години? Не знам. Но когато един човек значи толкова много за един клуб и когато клубът значи толкова много за човека, мисля, че той трябва да бъде посрещнат отново.“

„Без съмнение той е един от най-важните играчи в историята на клуба. Няма съмнение. Дали той е същият играч на 36, какъвто беше на 26? Мисля, че никой не е, но той е един от най-добрите нападатели в света. Това е сигурно“, допълни Специалния.