Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо заяви след равенството срещу Нюкасъл, че „сините“ са били трагични във всеки един аспект от играта.

„Спечелихме точка. Това е, което можехме да вземем от точи мач. По-добре, че не загубихме. Никога не съм щастлив, след като не сме спечелили“, сподели Моуриньо.

„Първото полувреме от 0:10, ние завършихме -1. Не беше толкова лошо. През втората част ние играхме доста добре. Рамирес и Уилиан раздвижиха играта ни. Те вкараха много интензивност и динамика в нашата игра“, добави португалецът.

„Реферът спираше много често играта, но ние бяхме наясно с това. Знаехме как обича да води мачовете си.“

„Ние бяхме трагични във всеки един аспект от играта. Представихме се много слабо индивидуално и нямаше как да се противопостави на съперника. Коста ни липсваше, разбира се. На полувремето казах на играчите, че нямам време да ги питам защо играем толкова слабо. Исках да им го обясня, защото не мога да приема толкова слабо представяне. Не съм магьосник. Опитвам се да давам най-доброто от себе си за отбора. В съблекалнята им казах, че съжалявам че имам само три възможности за смени, защото бих направил шест“, каза още Жозе Моуриньо.