Мениджърът на лидера във Вислата Челси – Жозе Моуриньо смята, че тимовете на Арсенал и Манчетър Юнайтед все още са в борбата за титлата в Англия. В събота „сините“ срещат Стоук Сити на „Стамфорд Бридж“ и в момента имат шест точки преднина и мач по-малко от преследвача си Манчестър Сити. Въпреки сериозното предимство в полза на лондончани, Моуриньо вярва, че „гражданите“, заедно с Арсенал и Манчестър Сити все още имат шанс за първото място.

„В момента четири отбора имат шанс за титлата. Погледнете разликата в точките. Трябва да кажем, че четири отбора са в борбата. Не са пет, защото има голяма дупка между четвъртия и петия, а до края остават осем мача“, коментира Моуриньо.

„Точковата разлика между втория, третия и четвъртия ме кара да мисля, че те всички имат шансове“, каза още португалският специалист.

„Имаме нужда от шест победи и едно равенство от деветте си мача. Ситуацията е добра за нас и всички биха искали да са на наше място. Всичко обаче в чиста математика. Имаме нужда от шест победи и един равен. Трябва да го направим, а в момента не сме го“, допълни Моуриньо.