Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо атакува Манчестър Сити заради трансфера на Вилфред Бони и заяви, че английският шампион очевидно играе по други правила, за разлика от останалите клубове във Висшата лига.

Засега липсва официално потвърждение за сумата, която „небесно сините“ броиха на Суонси за играча, но се спекулира, че тя се доближава до 30 милиона паунда. Предвид наложените от УЕФА рестрикции над клуба заради финансовия феърплей, подобен харч изглежда прекален и тъкмо това подразни Специалния.

„Добре го направиха, взеха добър играч, добър нападател“, каза Моуриньо. „Ако те имат парите и могат да ги похарчат, като не си създадат главоболия заради финансовия феърплей, значи са си свършили добре работата.“

„Те могат да играят с 11 души, освен ако правилникът за тях не е различен и не им позволява да ползват 12 играчи на терена. Изглежда, че правилата се различават за тях в определени аспекти, но не и в този.“

„Ако Бони играе и Джеко е на пейката, аз ще съм доволен. Те имат фантастичен състав, още един топ играч пристигна в него. Агуеро, Йоветич, Бони и Джеко са фантастични. Добре го направиха“, завърши Моуриньо.