Съкрушеният Уейн Бридж не спира да плаче от няколко дни, твърдят негови приятели. Изумен от изневярата на гаджето си Ванеса с един от най-близките му приятели Джон Тери, защитникът обаче се опитвал да запази връзката си. Само вчера той звънял четири пъти на френския модел на бельо.

„Той просто не може да го преодолее. Колкото повече скандала с предателството на Джон се уталожва, толкова по-зле стават нещата за него. Той е разбит, тотално съкрушен,” коментира близък до Бридж.

Капитанът на Челси Джон Тери, и Бридж бяха най-добри приятели, докато играеха заедно в Челси. Двете семейства дори имат публични изяви заедно.

Само за да налее масло в огъня, снощи Ванеса Перонсел обсъжда предложение, за да получи 250000 паунда в замяна на историята си. Нейният агент обаче разкри, че това е само едно от предложенията, и има още оферти.

Покрай връзката й с Тери, на бял свят излезе и доста от миналото на т.нар. „модел”. Оказа се, че преди десетина години Ванеса е била част от лондонския шоубизнес свят, и е преспала с половината популярни за времето бой-банди.