Все още не е ясно, дали момчетата на Дейвид и Виктория Бекъм са наследили футболния талант на татко си. Изглежда обаче те вече са се насочили към областта на майка си – музиката.

Трите момчета вече са сформирали музикална банда и дори се опитват да подражават на Бийтълс. Бруклин вече може да свири на китара и дори дрънка хита на Бийтълс „Here comes the Sun”. Ромео пък е барабанист, а Крус, който си пада по балет, е танцьорът в бандата като вече е научил няколко брейк движения.

Това разкри тяхната щастлива майка Виктория: „Когато момчетата си лягат, пеят в хор „Walk like a man”. Това е тяхната любима песен от мюзикъла Джърси Бойс. Крус е много добър в танцуването на брейк. Той се върти на главата си. А и тренира балет – вдъхновен от факта, че 'братовчед му е голям късметлия, защото се издига пред момичетата'“, сподели Виктория.

Момчета обаче имат сериозен пропуск в амбициите си за музикална група – липсва им вокалист. Това все пак може да се поправи след няколко години, когато сестра им Харпър Севън може да поеме тази роля.