Миналата през леглата на почти цял отбор футболисти бивша Мис Англия Даниел Лойд не смята, че увлечението и по ритнитопковци е преднамерено, а по-скоро последно.

За последно госпожицата мина през страниците на таблоидите покрай връзката си с полузащитника на Тотнъм Джейми О’Хара, а може би най-сериозните й афери преди това бяха тези с неговия съотборник Джърмейн Дефоу и с Теди Шерингам.

„Някои момичета мислят, че могат да излязат и да си намерят футболист, и това е кратък път към славата. Това обаче не е вярно. Това може да бъде наистина трудно, защото твоят приятел отсъства много време”, съветва опитната Лойд.

„Срещала съм толкова много момичета, които идват при мен и казват: „Просто искам да бъда като теб и аз искам да излизам с футболист”. Аз винаги казвам: „Би трябвало да ходиш на училище, да се образоваш и да направиш нещо за себе си.”

„Планирах да ида в университет, докато не спечелих Мис Англия. Вярвате или не, аз исках да стана юрист”, каза Даниел Лойд, опитвайки се да обясни, че не й е самоцел да излиза с футболисти.

Освен О’Хара, Дефоу и Шерингам, в леглото на атрактивната г-ца Лойд са се изявявали още Райън Бабел, Маркъс Бент, Арманд Траоре, Жерард Пике и Алън Хътън.