Отборът на Милуол, предпоследен в Чемпиъншип, уволни мениджъра Йън Холоуей заради слаби резултати. Нийл Харис, който до момента беше треньор, поема позицията на мениджър и ще се опита да спаси лондонските "лъвове" от изпадане в третото ниво на английския футбол, накъдето са се запътили. 10 кръга преди края Милуол има 31 точки, заема 23-а позиция от 24 отбора, и изостава на 8 от спасителната зона, където пък последен е Фулъм с българския национал Николай Бодуров.

"Това е трудно решение, защото ние дълго вярвахме, че Оли е човекът, който ще ни вдигне на следващото ниво. Йън Холоуей остава добър мениджър и направи някои впечатляващи резултата за 14-те месеца, в които работи при нас, заяви президентът на клуба Джон Берлисън.

"Но нашето виждане е, че е най-добре да се разделим и да гледаме напред, заяви още шефът. Нийл Харис е бивш нападател на Милуол и е водач на вечната голмайсторска листа на клуба със 125 гола за 432 мача. Той се отказа през юни 2013-а година от кариерата си на футболист, а сега има трудната задача да спаси отбора от изпадане./БТА