Ливърпул обяви, че резервният тим ще играе домакинските си мачове през сезон 2007/08, на стадиона на „вълците от Уорингтън” „Халиуел Джоунс Стейдиъм”.

С това се сложи край на тригодишно заточение на втория състав на „червените” на терена на Рексъм. Така, феновете на клуба ще имат възможност, да видят изявите на някои от най-обещаващите млади таланти на Ливърпул, включително двамата българи Николай Михайлов и Мишо Александров.

Мениджърът на резервния тим Гари Албет очаква с нетърпение преместването в Уорингтън.

„Много съм щастлив, че „Халиуел Джоунс Стейдиъм” бе избран за мястото, където да играем домакинските си мачове, през следващия сезон. Оборудването там е превъзходно и всички, които са свързани с „вълците” ни накараха да се чувстваме като добре дошли”, каза той за „Liverpoolfc.tv”

„От друга страна, бих искал да благодаря на Рексъм, за тяхната всеотдайна помощ, докато младежите се състезаваха на техния стадион. Искам да използвам тази възможност, за да им пожелая успех през следващия сезон”, завърши Албет.

„Нямам търпение новия сезон да започне и да заиграем в Уорингтън. Надявам се, че най-накрая ще можем да усетим подкрепата на феновете. Стадионът изглежда наистина добре и се намира в отлично състояние” , заяви капитанът на втория тим Джак Хобс.

Ако се представят добре на новия стадион, двамата българи Михайлов и Александров, в близко бъдеще, могат да заиграят и на „Анфийлд”.