Един от най-известните фенове на Манчестър Сити – Ноел Галахър от легендарната група Oasis – избесня срещу вече отказалия се защитник на Манчестър Юнайтед Гари Невил.

По-рано тази седмица Невил си позволи да цитира песента на Ноел Fade Away в своя Twitter, след като Юнайтед на практика си осигури титлата в Премиършип.

Невил написа: "'While we're living, the dreams we have as children fade away.' Not if you support United!" („Докато животът си тече, детските ни мечти избледняват” Не и ако си фен на Юнайтед!)

Галахър, истински фанатик на тема Ман Сити, не закъсня с отговор:„Чувствам се осквернен. Ако господин Невил продължи да използва светите стихове на Oasis, за да комуникира с фенската си група, ще съм принуден да се появя в дома му в Чешир посред нощ, да разбия вратата, на го завържа за стол, и да го карам да слуша „Най-доброто от Simply Red, докато изскубвам сивите му коси един по един, ще освободя дисковете на Oasis и ще се изсе*а в чантата му. ПРЕДУПРЕДЕН СИ…”

Ноел Галахър използва всеки удобен случай, да се подиграе с играчите на Ман Юнайтед. Навремето той бе пратил китара подарък за рождения ден на Уейн Рууни, на която пишеше – „Честит рожден ден, дебеланко”!