Наставникът на Уотфорд Кике Санчес Флорес заяви, че всичко е възможно в шампионатния мач срещу Манчестър Сити от четвъртия кръг на Висшата лига.

Изказването на испанеца показва голяма доза оптимизъм при новаците в елита, на които им предстои да се изправят срещу силно играещите „граждани“. Дотук командата на Мануел Пелегрини мачка наред и има три победи от три мача, в които и не допусна гол. „Стършелите“ от своя страна страртираха с три ремита – 2:2 с Евертън и две нулеви равенства с Уест Бромич и Саутхемптън.

„Противникът има много оръжия, много играчи с различни характеристики – силата на Агуеро, интелектът на Давид Силва, футболът на Яя Туре. Трябва да се справим с тях“, каза Флорес.

„Ние сме доволни от резултатите ни дотук в първенството и се намираме на добра позиция в таблицата. Разбира се, чака ни мач с тежък опонент, но моят подход няма да се промени.“

„За нас е важно да изготвим добър план и добра стратегия, естествено с идеята да бъдем конкурентни. Във футбола всичко е възможно“, каза още наставникът на Уотфорд.

Включете се в новия Viber публичен чат на Gong.bg - следете коментарите под новините на журналистите в Гонг!