Мениджърът на втородизионния Блекпул Иън Холоуей категорично опроверга информациите, че Манчестър Юнайтед са близо до подпис със звездата му Том Инс.

21-годишният играч е син на прословутия бивш английски национал Пол Инс, а играе на „Блуумфийд Роуд“ от август 2011 година, когато завърши трансфера си от Ливърпул. През миналия сезон той изигра основна роля за класирането на „мандарините“ в плейофите за влизане в елита, а от началото на сезона представянето му е дори още по-силно.

Веднага тръгнаха слухове, че Манчестър Юнайтед подготвя оферта за 5 милиона паунда, като сър Алекс Фъргюсън лично преговорял с Пол Инс.

„Всичко това са абсолютни глупости. Начинът, по който Том играе, може да накара всеки клуб да го поиска, но в края на сезона“, сподели Холоуей на пресконференция. „Манчестър Юнайтед може би е един от тези отбори, но съм уверен, че първо ще говорят с мен.“

Според местните издания ексцентричният специалист е отхвърлил оферта на Суонси през лятото, като Пол Инс също настоява неговият син да остане в Блекпул поне до края на сезона.