Мениджърът на Тотнъм Мартин Йол призна пред „Сън”, че в момента не мрази професията си. Холандският наставник изгледа две поредни поражение на своите момчета, след като изхарчи през лятото 40 милиона паунда за трансфери.

След загубата от Евертън на „Уайт Харт Лейн” във вторник, „шпорите” напуснаха под освиркванията на собствените си фенове.

Утре Тотнъм се изправя срещу Дарби Каунти в опита си да разведри малко мрачното настроение с една победа.

Въпреки че получи кредит на доверие от ръководството, Йол се чувства все по-изтощен от непрекъснатите критики към неговия отбор.

„В момента просто мразя всичко това, ако трябва да съм честен. Нещата не опират само до мен, тъй като аз знам, че ще започнем да се справяме по-добре. Просто мразя, когато хората започнат с прибързаните отсъждания,” заяви Йол.

„Мисля, че ще ни трябват около 60-65 точки, за да постигнем целите си и затова трябва да започнем да играем по-силно. Миналата година завършихме с 60 точки и вкарахме над 100 гола – ето това е добре. Даниел (Леви – президентът на Тотнъм) се чувства съпричастен с нас и ние се срещаме всяка седмица,” продължи мениджърът.

„Обсъдихме случващото се и той продължава да ни подкрепя. За две години спечелихме 125 точки и това не бива да се забравя само за четири дни.”

Йол завърши: „Миналият сезон също започнахме зле и след това записахме 20 мача със само две загуби и имахме страхотен рейд. Сега просто се надяваме хората да ни дадат малко време. Ако не, просто трябва да се държим здраво и да продължаваме да се борим.”