Олоф Мелберг сподели, колко се вълнува от предстоящия си летен трансфер в Ювентус, като добави, че Клаудо Раниери му се е възхищавал от много години насам.

Шведският национал, който в момента е съотборник на Стилиян Петров, си осигури предварителен договор със „старата госпожа” и в края на сезона ще замине за Италия.

„Рано или късно идва момент в кариерата на един футболист, в който трябва да напусне тима си, сега настъпи това време за мен”, започна Мелберг.

„Откри ми се шанс да играя за Ювентус и мисля, че постъпих правилно като приех предложението. Това е един от най-големите и престижни клубове в света, нямам търпение да заиграя за „старата госпожа”. Знам, че от доста време ме наблюдават”, продължи футболистът.

„Добре познавам Клаудио Раниери от престоя си в Испания, знам, че искаше да играя за него, когато беше начело на Челси. Сега съм много щастлив, че ще имам възможността да играя в Шампионската лига. Това е прекалено голямо, за да бъде изпуснато”, завърши съотборникът на Стилиян Петров.