Мениджърът на Фулъм Мартин Йол е споделил пред близки свои хора, че очаква да бъде уволнен от американския собственик на клуба Шахид Хан. Много от играчите на лондонския клуб също са останали с впечатлението, че дните на Йол на „Крейвън Котидж“ са преброени, разкрива „Дейли Мейл“.

Йол се страхува, че Хан ще иска по-известно име начело на Фулъм, въпреки че богаташът ще послуша и мнението на борда за следващия си ход.

Ръководители във Фулъм обаче също са загубили вяра в Йол и не виждат бъдеще за него в клуба. Възможно е дори Йол да бъде уволнен преди мача през уикенда срещу Стоук Сити.

Ако все пак той изведе отбора в този мач, евентуална загуба ще значи сигурно уволнение. Привържениците на Фулъм също желаят уволнението на треньора, тъй като отборът има едва една точка от последните си 7 домакинства.

Мартин О'Нийл е считан за фаворит за поста, тъй като неговият дългогодишен помощник Стив Уолфорд бе забелязан на „Крейвън Котидж“ в мача срещу Кардиф в събота. Други варианти са Рене Мойленстийн, Роберто Ди Матео и Гус Пойет.