Наставникът на Хамбургер Мартин Йол няма намерение да напуска немския клуб, за да поеме Манчестър Сити, това заяви самият специалист, цитиран от английските медии.

Мениджърът на „гражданите” Марк Хюз е под голямо напрежение заради слабата форма на отбора, както и заради това, че не успява да се възползва максимално от качествата на рекордното попълнение Робиньо.

Йол, който бе уволнен от Тотнъм през октомври 2007 година, заяви, че се е наслушал на слухове, които го свързват с отбора на Сити.

„Хамбургер е фантастичен клуб, с невероятни фенове. Атмосферата в отбора е отлична, не са много европейските отбори, които в момента могат да се похвалят с подобно нещо”, заяви холандският специалист.

Сити приема на своя стадион Хамбургер в четвъртък, в реванша от ¼-финалите в турнира за Купата на УЕФА, а първата среща завърши 3:1 в полза на германците.

„Чувствам се много добре в настоящия си отбор. Условията за работа са отлични. Хамбургер е отбор с големи традиции, в Англия има едва три или четири подобни клуба”, продължи Йол.

„Всичките тези спекулации обаче, започват да ме притесняват. Не мисля да напускам Хамбургер в момента”, отсече наставникът на немския тим пред „Sun”.