Звездата на Манчестър Юнайтед и френския футбол Антони Марсиал се забърка в сексскандал, разкриват британските издания. 20-годишният футболист е имал сексуална авантюра с нашумялата покрай британския „X Factor“ Емили Уейдмън.

В същото време Марсиал е женен за детската си любов Саманта и има дете от нея.

Марсиал и Уейдмън са прекарали романтичен уикенд в Париж, след като са се запознали чрез социалните мрежи. Двамата са имали сексуална забежка в парижкия хотел "Sofitel".

"Антони ми написа съобщение и поиска да му изпратя моя снимка. Беше впечатлен от устните ми. Изпратих му и започнахме да си пишем всеки ден", казва Емили пред местни издания.

„Марсиал ми каза, че се е разделил с приятелката си. В крайна сметка обаче разбрах, че ме е излъгал“, добави звездата от „X Factor“.

„Ние прекарахме романтичен уикенд в Париж. Първо ми изпрати адреса на хотела и се срещнахме пред него. Когато се видяхме, той започна да ме целува. Аз обаче не спя с мъже още на първата ми среща. Ние направихме обиколка на Париж. Той бе щастлив да ме разходи из най-големите забележителности. Обиколихме Шанз-Елизе, а той ме показа на приятелите си“, продължи разказа си Емили.

„Последва вечеря, а после се върнахме в хотела. Започна да ме целува и въпреки, че не съм такава, бях пийнала и не успях да му устоя", каза още Уейдмън.

Марсиал все още не е коментирал излязлата публикация, но със сигурност съпругата му Саманта няма да е щастлива от изневярата на звездата на Манчестър Юнайтед.