Новият вратар на Челси Марк Шварцер похвали доволно сините. Стражът бе крайно щастлив от парафирането с лондончани, като определи тима от „Стамфорд Бридж“ като феноменален отбор.

„Челси е един феноменален клуб. Един от най-големите отбори в света и за мен е чест да подпиша контракт с него. Не отне много време да се съглася“, започна Шварцер.

„Имаше възможност да парафирам и с други клубове, но веднъж щом разбрах за Челси, повече не исках и да чуя за другите. Аз съм истински щастливец, тъй като стоя тук сред вас“, каза още бившият страж на Фулъм.

„За мен бе чест да парафирам с Челси. Това е един феноменален клуб. Той има всички предпоставки да се превърне в доминант в Англия“, сподели Шварцер.

„Говорил съм с Моуриньо доста пъти. Той е един от водещите специалисти в областта. Сега е изправен пред ново начало в един клуб, откъдето пази много емоционални спомени“, завърши вратарят.

Според многото слухове, Шварцер трябваше да продължи кариерата си в Австралия. Очаква се той да бъде резерва на Петър Чех.