Отпадането от Карлинг Къп от Брайтън няма да промени философията на Марк Хюз в Манчестър Сити, че нападението е най-добрата защита. Феновете на „небесносините” ще могат още срещу Уигън да видят, дали любимците им са успели да се отърсят от шокиращото поражение в средата на седмицата.

Уигън е отбор, който все още не побеждаван от „гражданите” във Висшата лига. Робиньо, Филипс и Ричарс ще се завърнат в състава на Ман Сити за предстоящия двубой.

„Мисля, че е от голяма полза за нас, че сме позитивни. Притежаваме много технически качества в халфовата линия. Атакуваме добре и по крилата. Винаги ще създаваме проблеми на всеки един наш противник, независимо колко е добър той, слаб или безразличен. Нашата тактика е свързана с нападение”, заяви пред „Manchester Evening New” Марк Хюз.

„Момчетата се разбират отлично както в свободното си време, така и всеки ден на тренировки. Тепърва предстоят хубавите неща, които ще покаже моята група. В момента единствено загатваме за потенциала си”, допълни мениджърът на Ман Сити.

„Дори не сме и близо до върховата си форма, както се видя и в сряда. Представянето ни не върви по план, но все пак показваме наченки за подобрение и постигане на целите ни. Това, което разбрахме от срещата с Брайтън, е, че не можем да си позволим да влезем в мач, без да сме напълно подготвени за него”, завърши наставникът на Марто, Валери и компания.