Лошото момче на Манчестър Сити Марио Балотели отново влезе в първите страници на жълтите издания на Острова. Този път причина за това са информациите, че нападателят изневерил на приятелката си с проститутката, с която и Уейн Рууни сложи рога на своята съпруга Колийн.

21-годишният играч на „гражданите“ преспал с Дженифър Томпсън само два дни преди публично да засвидетелства по време на мач любовта си към своята приятелка – модела Рафаела Фико.

Според „Сън“ Марио Балотели се срещнал пет пъти с Дженифър и правил секс с нея два пъти.

24-годишната проститутка стана известна през 2010 година, когато таблоидите разкриха, че от нейните услуги се е възползвал футболистът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни. Нападателят на „червените дяволи“ дори е участвал в тройка с въпросното момиче, при това по времето, в което Колийн Рууни бе бременна с малкия Кай.

Два дни след като Марио Балотели преспал с Дженифър, нападателят показа под официалната си фланелка тениска с надпис „Raffaella Ti Amo“, което означава „Рафаела, обичам те.“ Това се случи по време на мача срещу Блекбърн, в който италианецът вкара гол. Пет дни по-късно Марио Балотели бе засечен пред стриптийз клуб, а на следващия ден той отново се срещнал с Дженифър отново, въпреки че тогава не са правили секс.

Източник на „Сън“ разкри: „Това не се случи един път. Джени се видя с Марио пет пъти, но са правили секс два пъти. Първият път беше една вечер в Манчестър, когато той я покани на парти в къщата си. Джени не е знаела, че той има приятелка. Той действал сякаш е сингъл. Той е знаел, че тя е правила тройка с Рууни, но това не го е притеснявало.“

„Джени беше зашеметена от факта, че Марио се интересува от нея. Последният път, когато те се срещнаха в ресторант, той е се е държал наистина лошо с нея“, сподели още източникът,

Агентът на Марио Балотели Мино Райола също потвърди, че клиентът му е имал кратка връзка с нея. Той обаче сподели, че това се дължи на „младия и импулсивен“ характер на нападателя.