Мароканската звезда на Евертън Маруан Фелайни бе привикан от полицията за разпит, след като манекенка се оплакала, че я е нападнал в нощен клуб.

„Помня само, че един мъж тръгна към мен, и след това ми причерня. Когато се свестих, бяха на тротоара пред заведението, с охранителите около мен,” твърди 20-годишната госпожица. Според нея това е станало в клуб Jet Black в Лондон в малките часове в неделя.

Източници от Евертън потвърдиха, че контузеният Фелайни е бил във въпросния клуб с брат си и братовчед си, и е влязъл в „конфронтация” с момиче. „Той обаче не е удрял никого. Просто тя се е държала агресивно,” твърдят запознати.

Персоналът на бара също ще бъде разпитан, а полицията вече гледа и записите от охранителните камери.

Официално от Евертън заявиха: „Маруан е бил навън с двама свои роднини. Няма съмнения дали е пил, защото е бил напълно трезвен. Маруан смята, че момичето се е държало агресивно към него. Той се е опитал да се защити, вдигайки ръце, и е напуснал нощния клуб заедно с роднините си. Той не се е забъркал в нищо нередно. Футболният клуб разговаря с него, и сме доволни от полученото обяснение.”

От полицията пък обявиха само, че продължават разследването.