Противоречивият нападател на Манчестър Сити Марио Балотели най-вероятно ще попадне в групата на „гражданите“ за градското дерби срещу Манчестър Юнайтед в понеделник.

Италианският национал се размина с по-тежка санкция за действията в срещата с Арсенал по-рано този месец и бе наказан за 3 мача. Мениджърът на тима Роберто Манчини реагира веднага, като каза, че сезонът за неговия сънародник е приключил, но днес той загатна, че е склонен да даде втори шанс на играча.

„Въпреки глупостите, които надроби, Марио направи и няколко важни неща през сезона като двата гола, които отбеляза на „Олд Трафорд“, заяви Манчини. „Всичко може да се случи с него. Много е трудно да кажа точно днес дали ще го върна в състава, но всички футболисти са здрави и ще определя групата в неделя.“

„Отношенията ни много приличат на тези във всяко едно семейство. Когато детето постъпва глупаво, родителите се ядосват. Той наистина е млад, но прави грешки, които могат да поставят отбора в много трудно положение. Аз обаче все още мисля, че Марио е страхотен талант, и се надявам той да остане играч на Сити и през следващия сезон. Всичко е в неговите ръце“, завърши Манчини.