Проблемите за Марио Балотели в Манчестър Сити нямат край. Въпреки че италианецът успя да се разпише при успеха с 2:0 над Болтън днес, нападателят е застрашен от сериозна глоба. Това обяви мениджърът на тима Роберто Манчини след победата. Действията на специалиста са продиктувани от поредната издънка на футболиста.

Балотели бе спипан в стриптийз клуб в ранните часове на петъчния ден, което не се е понравило на Манчини. Мениджърът на тима сподели, че утре ще проведе разговор на четири очи с футболиста, след което ще стане ясна каква ще бъде санкцията за Балотели.

„Не знам дали това е вярно. Чух за случката тук на стадиона от вестниците. Подготвяхме се с Марио за този мач, защото той беше свеж. Нормално е да говоря с него. Марио игра добре. Имаше много възможности за гол. Ако следващият път си легне по-рано може да отбележи три или четири гола“, коментира Манчини.

„Утре ще имам разговор с него, защото съм наистина разочарован. Това не е правилният подход за мен, за отбора и за него. Със сигурност, ако е вярно, ще му наложим максималната глоба, а след това ще решим какво да правим“, каза още Роберто Манчини.