Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини е последователен в действията си да наказва пияниците в отбора и следващата жертва на италианеца ще бъде вратарят Джо Харт, който бе изловен от папараците да се забавлява две поредни вечери в караоке бар преди лагер сбора на националния отбор на Англия.

Харт най-вероятно ще остане резерва при гостуването на Блекпул, а Шей Гивън ще се завърне на титулярния пост.

Джо Харт рискува сериозно кариерата си, като е много вероятно Манчини да го замрази на резервната скамейка, а Гивън да получи нов шанс, от който може да се възползва.

Адам Джонсън бе първият футболист на „гражданите”, който стана потърпевш от строгите изисквания на Манчини, който е забранил на неговите футболисти да се забавляват до малките часове дори и през почивните им дни.

Джонсън изобщо не започва в стартовите единадесет на италианския мениджър, а влиза като резерва и въпреки добрите си изяви не може да спечели доверието на Манчини.

Майка Ричардс също дълго време бе оставян на резервната скамейка, но проблемите в защита принудиха в последните мачове Манчини да му дава шанс за изява.

Гарет Бари също може да последва съдбата на другите трима свой съотборници, тъй като преди две седмици и той бе спипан в компанията на Джо Харт.