Манчестър Юнайтед ще направи усилие, за да върне Кристиано Роналдо на „Олд Трафорд“ още през това лято, информира „Сън“. „Червените дяволи“ са убедени, че могат да се възползват от „състоянието на безтегловност“ в Реал Мадрид и да си осигурят услугите на португалския национал.

Ръководството на Манчестър Юнайтед е готово да предложи 65 милиона паунда плюс един футболист, за да си върнат суперзвездата.

Всичко това се случва, след като стана ясно, че Кристиано Роналдо няма да подпише нов договор с испанския гранд. Португалецът има две години до края на договора с Реал Мадрид. Въпреки това, от „белия балет“ няма да се откажат от желанието си да запазят 28-годишния играч.

От Реал Мадрид все пак се готвят и за извънредни ситуации. Затова и ще направят опит да привлекат футболиста на Тотнъм Гарет Бейл.

Испанските медии продължават да посочват различни доводи, които потвърждават информациите, че Кристиано Роналдо не иска да остане в Реал. Вчера стана ясно, че крилото продава къщата си, която се намира в близост до испанската столица.

Португалецът напусна Манчестър Юнайтед в посока Мадрид през 2009 година за 80 милиона паунда. През това време обаче Роналдо невинаги се чувстваше щастлив в клуба.