Минат, не минат няколко седмици, и поредната футболна звезда на Острова гръмва в таблоидите със свой собствен секс скандал. След като изневерите разрушиха настроението в Челси, на ред е и Манчестър Юнайтед. Асът на „червените дяволи” Патрис Евра бе поредният изловен от „Сън” в крачка. Съботното издание на вестника публикува снимки от охранителни камери в евтин хотел, в 2 часа през нощта, където Евра следва дългокрака блондинка.

28-годишният бранител на Юнайтед със сигурност ще има какво да обяснява днес на съпругата си Сандра, която макар и също руса, със сигурност не е дамата на снимките. Хотелът се намира само на 15 мили от семейното имение на Евра в Чешир. От фотосите се вижда как двамата флиртуват, а на един от тях госпожицата дори целува футболиста, докато чакат асансьора.

Историята разказва, че въпросната блондинка е платила за стаята с кредитна карта, докато Евра паркирал колата си отпред. След това тя се върнала, за да го повика, и двамата заедно влезли в хотела.

Факт според „Сън” е, че Патрис Евра е признал, че е той на снимките, но е отказал да сподели какво точно го е довело в хотела. Репортерите на таблоида го намериха пред тренировъчната база на Юнайтед вчера, и му показали с какво разполагат, при което французинът се оправдал с интересното: „Да, това съм аз, имам право да говоря с жени. Просто бяхме в един хотел.” На въпроса защо го е целунала обаче, той отвърнал: „Никога не съм я виждал преди,” и отпрашил с джипа си.

Служител на хотела разбира се излезе с потвърждение: „Не можехме да повярваме, че е той. По това време нямаше никой в хотела, затова всички се загледахме по хубавото момиче, което взе стая. След това видяхме, че мъж я последва, и веднага го разпознахме, макар че бе с качулка. Дори щях да му искам автограф, но той бързо се насочи към асансьорите. Момичето беше много готино, приличаше на модел.”

Любопитното е, че изневярата противоречи на всичко, казано от Евра наскоро в интервю. Там той обяви, че е силно религиозен, и обича да ходи на църква, както и че никога не би помислил да изневери на съпругата си. Патрис и Сандра (долу) са заедно от гимназията, вече над 15 години, и имат четиригодишен син Лени.