Популярната британска група „Оейзис” в момента се намира на турне във Венецуела, но е принудена да се укрива в хотелската си стая, заради заплахата от смъртоносния свински грип.

От няколко дни Лиам и Ноел Галагър са затворени в хотела си в столицата Каракас. Членовете на групата пазят скъпоценните си бели дробове от потенциалното фатално заболяване с хирургически маски. Интересен е фактът, че въпросните маски са с логото на английския футболен тим на Манчестър Сити. Става ясно, че отборът на Мартин Петров и Валери Божинов е любимият на членовете на бандата.

„Оейзис” вече за забили веднъж в Каракас откакто са във Венецуела, въпреки заплахата от разпространилия се свински грип, но са били посъветвани от мениджърите си да не напускат хотелската си стая. Въпреки неприятната ситуация, членовете на групата далеч не са загубили чувството си за хумор.

„В Каракас се получи супер шоу. Забихме много яко. Обаче сега е адски скучно, не мога да напускам стаята си, телевизорът не работи. Не ми дават да излизам от хотела заради опасността да не умра от смях”, шегува се Лиам.

„Все още не сме пипнали този свински вирус, между другото. Но има време, де”, споделя пък Ноел.

вътрешна снимка: Sun