Предният сензационен трансфер стана факт на Острова. Шампионът на Англия Манчестър Юнайтед подписа договор с 9-годишен футболист. Талантът, който има честта да сложи подписа си под контракт с „червените дяволи” се казва Райън Дейвис. Малкият, който се състезава в детски отбор в Австралия, всъщност е роден в Англия.

Ръководството на Манчестър Юнайтед се запознало с качествата и уменията на момчето от видеозапис, който бил изпратен от бащата на малчугана.

На DVD-то имало избрани моменти от играта на детето в Австралия, информира Sky News.

Видеоматериалът, част от който можете вече да откриете в Интернет, е посветен на индивидуалните изяви на Райън. Според мнението на специалистите, които са гледали записа, част от отиграванията и финтовете на 9-годишния футболист приличат на тези на Кристиано Роналдо, а ударите след това били максимално точни.

Семейството на Дейвис се преместило от Англия в Австралия, когато малкият бил на 5 години, а сега имат намерение да се върнат отново на Острова. Според родителите на детето, откакто е подписал договор с Манчестър Юнайтед Райън почти не е свалял футболната си фланелка.

Малкият талант вече успя да се срещне с играчите от първия отбор на „червените дяволи”, след което заявил, че това е най-вълнуващото събитие в живота му.