Защитникът на Кристъл Палас Мамаду Сако е поредният контузен и попълва списъка с липсващи, след като се оказа, че има разтежение на бедрото. Мениджърът на Орлите Рой Ходжсън не уточни колко време ще липсва, а само заяви: Ще ни липсва за определен период.
Централният защитник Сако получи разтежението по време на равенството 1:1 в сряда срещу Норич Сити, принуждавайки Ходжсън да прави странна и експериментална селекция за мача от 3-ия кръг за Купата на Англия срещу Дарби Каунти.

Защитниците Патрик ван Аанхолт (бедро), Скот Дън (в крака), Джоел Уърд (коляно) и Джефри Шлуп (подбедрица) са извън сметките на треньора, като единствено Гари Кейхил поднови тренировки след травма в коляното. А най-вероятно за Дарби Каунти ще излезе на терена бившият английски национал Уейн Рууни, който се връща на Острова след период в САЩ.

В списъка с контузени трябва да прибавим и Мамаду Сако, който получи травмата срещу Норич. Ще ни липсва за известен период от време. Гари Кейхил направи днес първа пълноценна тренировка и това е позитивна новина, така че може би ще се наложи да играе. Уилфред Заха игра с контузия в мача с Норич, но не се знае дали е напълно готов. В неделя сутринта ще преценим, заяви опитният мениджър на Кристъл Палас.