Футболистът на Челси Флоран Малуда призна, че в състава на „сините” има напрежение, поне що се касае до битката за титлата в Англия, но позицията на лондончани е далеч по-добра от тази на основния конкурент – Манчестър Юнайтед.

„Сините” са лидери в шампионата, само на точка пред „червените дяволи”, а утре им предстои важен мач срещу Ливърпул. За сметка на това съставът на Сър Алекс Фъргюсън ще се изправи срещу Съндърланд.

„Ако трябва да съм честен, не се притеснявам за Юнайтед – те са зад нас. Защо трябва да гледаме в огледалото и да казваме: „О, те са там”? Ние сме под напрежение, но ние харесваме този вид напрежение”, сподели крилото.

„Все още се намираме на първото място в подреждането, на една точка пред тях. Титлата е в нашите ръце и трябва да я спечелим”, уверен е Малуда.

„Юнайтед предпочита да е на нашето място и никога не бива да забравяме това. Ние не бива да се притесняваме от това какво прави Юнайтед и с кой играят те. Просто трябва да се фокусираме върху нашите двубои. Хубавото на нашата позиция е, че не трябва да мислим какви резултати имат конкурентите ни. Ако спечелим срещите си, ще триумфираме”, добави още играчът на лондончани.