Крилото на Челси Флоран Малуда се оплака, че думите му, написани вчера в пресата, са били преиначени от английските медии и напълно извадени от контекста. Вчера Малуда бе цитиран пред френски вестник, че „не е щастлив на Стамфорд бридж” и „методите на тренировка в Челси са ужасни”.

В ексклузивно интервю пред клубната телевизия обаче, снощи Малуда отрече тези думи да са излизали от устата му. Той подчерта, че медиите са се отнесли много некоректно към него.

Френският национал се присъедини към Челси през лятото и твърди, че е много щастлив в Лондон.

„Просто искам феновете да знаят, че това, което пишеше във вестниците е точно обратното на онова, което казах пред френските медии. Опитах се да обясня на сънародниците ми, че съм се адаптирал добре към новия си отбор и говорих за живота в Лондон,” обясни Малуда. „Семейството ми и децата ми са щастливи тук, затова писанията, които видях ме разочароваха. Няма какво повече да добавя, това просто не е истина, искам привържениците на Челси да знаят, че наистина ми харесва тук.”

27-годишното крило, което в момента лекува контузия, каза още: „Начинът, по който бе направено, не бе честен. Не знам защо са се опитали да ме изкарат като някой, който е нещастен тук. Повтарям, че аз избрах да дойда тук и съм доволен.”